Onze werkwijze: kosteloos telefonisch consult of adviesgesprek

Wij kunnen je helpen bij alle zaken rondom de nalatenschap, zowel voor als na een overlijden. In een kosteloos telefonisch consult of adviesgesprek worden je vragen en mogelijkheden besproken.

Telefonisch Consult

Heb je hulp nodig, wil je een vraag stellen of om een prijsopgave vragen? Neem contact op. In de meeste gevallen start de kennismaking met een telefonisch consult. Daarin word je vraagstelling besproken en algemene vragen worden beantwoord. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit kan met onderstaande knop of een chat via Whatsapp.

Gratis adviesgesprek

Wil je direct een vrijblijvend adviesgesprek? Of heb je andere vragen? Plan dan een gesprek in. Dit is geheel gratis. In dit gesprek maken we nader kennis en inventariseren we de werkzaamheden. We bespreken de verwachtingen en welke mogelijkheden er zijn voor ondersteuning. Inplannen van een gesprek kan met onderstaande knop of met een chat via Whatsapp.

Tarieven

We werken met een duidelijke tariefstelling. Het eerste telefonische consult en adviesgesprek is altijd kosteloos. Zo weet je altijd waar je aan toe bent voordat je besluit verder te gaan. Belangrijk is een wederzijdse klik. Als we het beiden zinvol vinden verder te gaan volgt er een offerte met een beschrijving van de werkzaamheden en een raming van de kosten.