Over ons

Over ons geeft je informatie over het ontstaan van Nalatenschap Praktijk Midden Nederland. Wij bieden je ondersteuning en advies rondom nalatenschapsplanning, het afwikkelen van erfenissen en vragen op het gebied van erfrecht en nalatenschapskwesties.

Ontstaan Nalatenschap Praktijk

Ik heet je van harte welkom als oprichter en eigenaar van de Nalatenschap Praktijk Midden Nederland. Mijn naam is Jacob van Esveld en ik heb in 2021 de beroepsopleiding  nalatenschapscoach afgerond. 

Dit is een internationaal geregistreerde opleiding (ICR register) welke garant staat voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid.  Na mijn opleiding ben ik gestart met de Nalatenschap Praktijk Midden Nederland. De werkzaamheden richten zich op regio Utrecht en het Gooi.

Hiervoor heb ik ruim 35 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven in diverse operationele management functies. Met een gezonde dosis levenservaring, mensenkennis, ethiek en vakkennis kan ik je als onafhankelijk nalatenschapscoach en vertrouwenspersoon helpen met het opstellen en afhandelen van een nalatenschap. 

Hulp nodig? Neem contact op.

Advies op maat

Vastleggen nalatenschap

Wij kunnen je adviseren over alle mogelijkheden van nalatenschapsplanning en hulp bieden bij het opstellen van een (levens-) testament, samenlevingsovereenkomst, persoonlijk levensdossier en codicil.

Afhandeling en verdeling erfenis

We kunnen een deel of de gehele afwikkeling van de erfenis verzorgen of daar waar nodig advies geven. Zo ben je er van verzekerd dat de nalatenschap  efficiënt en zorgvuldig wordt afgehandeld. 

Conflictbemiddeling

We kunnen je helpen om conflicten op te lossen en ervoor te zorgen dat de afwikkeling van de nalatenschap op een juiste wijze gebeurt. Wij hebben kennis over het erfrecht, denken met je mee en geven ondersteuning en advies waar nodig.